Kredyty • Opinie

 

Millennium Bank logo

Idealny produkt to odczucie subiektywne. Nikomu nie udało się stworzyć jeszcze takiego, który dogodziłby każdemu. Lubimy być traktowani indywidualnie i jest to coraz częściej dostrzegane przez twórców produktów bankowych. W ofercie kart kredytowych Millenium Banku znajdziemy i coś uniwersalnego i coś dedykowanego dla określonej grupy ludzi. Co fajnego znajdziecie w kartach Millenium banku? Czy oferta jest konkurencyjna i kogo może przyciągnąć? Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

 

logo_vanquis

Vanquis Bank to nowość na polskim rynku produktów bankowych. Jak możemy przeczytać na stronie internetowej – jest to instytucja kredytowa, mająca siedzibę w Wielkiej Brytanii, posiadająca oddział w Polsce. Vanquis Bank oferuje karty kredytowe dla osób, które mają ograniczoną zdolność kredytową. Działają trochę jak dostępne na polskim rynku „chwilówki”, jednak bardziej restrykcyjnie sprawdzają swoich klientów (np. sprawdzają BIK). Co wyjątkowego jest w karcie kredytowej Vanquis Banku? Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)

BNP-Paribas

Konieczność skorzystania z kredytu podczas prowadzenia firmy wiąże się z różnym okolicznościami. Czasem, aby przedsiębiorca mógł rozwinąć skrzydła i doinwestować firmę potrzebne są dodatkowe środki. Niemal każdy bank oferuje kredyty gotówkowe dla firm. Propozycji jest co niemiara i niejednokrotnie trudno przebrnąć przez gąszcz ofert. Na rynku dostępne są kredyty o różnym przeznaczeniu. Obrotowe, kredyty na start, stała linia kredytowa dla firm lub kredyt inwestycyjny. Kredyt gotówkowy BNP Paribas może być przeznaczony na różne cele. Co wyjątkowego jest w tym produkcie? Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)

meritumbank_logo

Oszczędności na małych sprawach przy prowadzeniu firmy są bardzo ważne. Jak powiedział Cyceron „Oszczędność to wielki dochód” – zatem sprytny przedsiębiorca powinien szanować swoje pieniądze i mądrze dysponować dostępnymi środkami. Internetowy rachunek bankowy jest jedną z takich spraw, z której można korzystać bez znacznego obciążenia kieszeni. Na czym zaoszczędzimy i co zyskamy decydując się na konto firmowe Meritum Banku? Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)

logo-pkobp

Wśród produktów oferowanych przez banki dużą popularnością cieszą się kredyty konsolidacyjne. Czy kredyt konsolidacyjny faktycznie cokolwiek ułatwia?

Na kredyt konsolidacyjny decydujemy się z dwóch powodów: niższe oprocentowanie i jedna rata zamiast kilku. O tego rodzaju usługę finansową ubiegajmy się w porę – zanim utracimy płynność finansową. Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

logo_Getin_Bank

Mogłoby się wydawać, że dzisiejsze czasy skutecznie oddalają od nas wizje dokonywania większych zakupów. Koncentrujemy się raczej na potrzebach dnia codziennego i „łączeniu końca z końcem”. Ograniczenia stawiają nam najczęściej niezbyt wysokie dochody. Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

logo-credit_agricole

Jeśli potrzebujesz gotówki, chcesz spełnić swoje marzenia, masz pilne wydatki lub pragniesz mieć komfort stałego dostępu do środków finansowych – Credit Agricole ma ciekawą ofertę dla niecierpliwych. Bank proponuje swoje rozwiązania. Przyjrzyjmy się tej ofercie z bliska. Czytaj cały artykuł »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (4 votes cast)

Opinie o kredytach

Kredyt mieszkaniowy, pożyczka hipoteczna lub kredyt konsolidacyjny oferowane przez banki zyskują coraz większą popularność. Wiemy, że decyzja o wzięciu kredytu nie jest łatwa. Zwłaszcza, że czasami wiąże z bankiem na długie lata. Postanowiliśmy stworzyć serwis gdzie każdy może wydać swoją opinię na temat dowolnego kredytu. Zatem oceniaj i komentuj. Twoje zdanie jest ważne!